Ny bok fra Maana forlag: «Død mann ble tørst» og andre historier

Telemarksavisa 29. mars, faksimile.
Tidligere journalist Ottar Jakobsen vil underholde når han skriver. Det er «for mye traurige greier» der ute, sier han i et intervju med Telemarksavisa 29. mars.

Her kan du lese Anne-Lise Surtevjus intervju med Ottar i Telemarksavisa.

Jakobsen er bokaktuell med novellesamling på Maana forlag, «Historier om det som var».

Offisiell lansering er 11. april, men du kan allerede nå finne boka i hyllene hos Norli i Universitetsgata i Oslo, hos Bok og Media i Akersgata og hos Norli Arkaden i Skien. Det er en 192 siders pocketbok som holder leseren fanget.

Jakobsen byr på 30 korthistorier med titler som Nattsøsteren, Skyggen, Død mann ble tørst, Gamleveien, På sporet av Halvdan Svarte,  Elva, Hitler bar og Tinnsjøens hemmeligheter.

Tekstene tar tar leserne gjennom virkelige hendelser og rene røverhistorier, skriver Telemarksavisa og peker på et vidt geografisk og tidsmessig spenn: Fra Rjukan, Seljord og Skien til Hordaland via Kairo og videre til beretningen om Hitlers halvbror i Berlin, for å nevne noe.

At Ottar Jakobsen er en dreven skribent som vet hvordan han holder leseren i ånde, kommer klart fram i språk og form. «Historier om det som var» er ikke hans første bok, men det er første gang Jakobsen opptrer på Maana forlag og første gang forlaget gir seg i kast med skjønnlitteratur.

«Han skriver som om han satt rett overfor deg og fortalte historiene muntlig, enten det handler om jakten på en død venn eller ørretfiske i et bortgjemt vann.», heter det i TAs omtale.

TL

Klikk her for bestillingsskjema - Maana forlag

På plass i romanhylla hos Norli i Universitetsgata.


Ottar Jakobsen står bak Maana forlags første skjønnlitterære satsing, "Historier om det som var".

Legg inn en kommentar

Populære innlegg

Verdenspremiere: Drain the Oceans - Nazi Secrets - med unike bilder fra Tinnsjøen

Schønhaug går i kjelleren