Økende leserskare for lokalhistorisk blogg om Rjukan


Det er hyggelig å kunne notere at denne bloggen om Rjukanbanen og industrisamfunnet Rjukan og dets historie får stadig flere lesere. Den siste tida har det vært over 500 sidevisninger per måned, og det er ikke verst for en beskjeden bloggsatsing som driftes i ledige stunder og veldig i rykk og napp.

Historien om maleriet av dampferga "Hydro" som skulle selges, 70-års markeringen for tungtvannsaksjonen og en artikkel om arkitekturen på industristeder som Rjukan er noen av blogginnleggene i det siste som har fått høyest lesertall.


RjB-bloggen er et reint hobbyprosjekt fra min side, det blir oppdateringer med ujevne mellomrom - når det er tid og når det er noe å fortelle. Andre bidragsytere spiller en viktig rolle. Har du lyst til være med, er du velkommen til det. Send meg en e-post på maanaforlag@hotmail.com eller kontakt meg på Facebook.

Denne bloggen finnes i flere versjoner, både for PC, mobil og brett, og du kan tegne et abonnement - gratis selvfølgelig - slik at du får vite når det kommer nye blogginnlegg.

Finner du noe her du synes er interessant, så del det gjerne med andre - på e-post, via Facebook eller på andre måter.

Du kan bruke søkefunksjonen i bloggen og lete etter saker eller du kan bla deg gjennom arkivet og det som er postet tidligere. I spalten til høyre finner du også en oversikt over "Populære innlegg" som viser deg noen av de sakene som til enhver tid leser best.Trond


Kommentarer

Populære innlegg

Rjukanbanen 110 år og andre datoer å merke seg i 2019

Nytt perspektiv på ferjesenkingen i 1944 og kampen om tungtvannet

Heltene fra Carl Berners plass